J.T. japán l
ánckerekek láncok és féktárcsák

A JT Sprocket a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb lánckerék gyártó cége. Évente 12 millió lánckereket gyárt a legmodernebb CNC számítógépes tervezésű, vezérlésű és ellenőrzésű gyártósorán. A legnevesebb motorkerékpár ipari beszállítók közt tartják számon. A hátsó lánckerekek a legjobb minőségű C45-ös japán acélból készülnek, az első lánckerekek pedig SCM 415-ös acél ötvözetből, közel 1000 motorkerékpár típushoz, több mint 2500-féle kivitelben. A kiváló minőség alapja a nagyon precíz gyártás és a kiváló alapanyag. A JT termékek a tartósságot és a minőséget jelentik, legyen szó lánckerékről vagy láncról. A JT gyártási technológiája biztosítja a megfelelő tűréseket és a legjobb fog profilokat. Hőkezelés és kézzel végzett utolsó simítások garantálják a motorkerékpár piac legszigorúbb minőségi előírásainak teljesítését. Minden lánckerék 25 gyártási fázison, és közben 10 ellenőrzési ponton megy keresztül, mielőtt elhagyja a gyárat.
JT japán lánckerekek
A JT a lánckerekek legszélesebb választékát gyártja
utcai motorokhoz. A négy japán: Honda Suzuki, Yamaha, Kawasaki beleértve a japán belpiacos típusokat (ZXR 250, GSF 400, CBR 400, FZR 400 stb.) valamint olasz típusokhoz: Aprilia, Cagiva, Gilera, Ducati ezen kívül BMW, Harley-Davidson, Triumph modellekhez.

Off-road motorokhoz
: Honda Suzuki, Yamaha, Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg, Cagiva.
Quadokhoz: Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Kymco.
Egy típushoz többféle fogszámú lánckereket tudunk adni, a gyári áttételen kívül. A lánckerekeket érdemes együtt cserélni a hajtólánccal, mivel a használt lánc idő előtt tönkreteszi az új lánckerekeket. A JT a lánckerekeihez DID japán láncot ajánl.


A JT lánckerekek üzletünkben raktárról azonnal megrendelhetőek telefonon 34/312-047, faxon 34/300-647 valamint weboldalunkon keresztül is.
A megrendeléseket GLS futárszolgálattal, utánvétellel 2 napon belül szállítjuk.

A Pink Motors Kft., mottójának megfelelően ("Minőséget - Raktárról") kb. 10.000 db. JT japán lánckereket tart raktáron, így gyakorlatilag az összes modellhez, minden áttételvariácót azonnal ki tud szolgálni.

JT lánckerék kereső a gyártó honlapján

JT lánckerék kereső használata

Amennyiben nem tudja pontosan a motor típusát, fokozatosan le tudja szűkíteni a termékeket a Gyártó (manufacture), a Felhasználás helye (type), és a Lökettérfogat alapján (capacity).
Pl.: Honda - Road bikes - 600-699 cc
Ha tudja a motor konkrét típusát, akkor egyszerűen írja be az alsó keresőbe (pl. CBR 600).
Ezután nyomja meg keresés gombot.
Az ezután kapott táblázatból ki tudja választani a motor típusát.
Ügyeljen arra, hogy a megfelelő évjárat és piac szerint kattintson! Amennyiben európai modellről van szó, a zászló nélküli variációk között találja motorját. Amennyiben más piacról (amerikai, japán) származik a motor, a megfelelő zászlóval jelölt variációra kattintson.
Ezután az alábbi információkhoz juthat (CBR600F esetén ):
Front sprocket - első lánckerék (JTF1370.16)
Rear sprocket - hátsó lánckerék (1307.45)
Recommended chain - javasolt lánc (525 / 108)

Árlistáinkból ezen kódok ismeretében ki tudja keresni a kívánt terméket.

JT Féktárcsa katalógus

JT könnyített féktárcsa applikációs lista (Adobe PDF formátum)
JT féktárcsa árlista 2019 (MS Excel formátum)

JT lánckerekek TÍPUSLISTÁJA

JT lánckerek árlista 2019 (MS Excel formátum)

JT láncok

A kedvező ár / érték arányú JT láncok eddig csak a 428-as sorozattal képviseltették magukat, mostantól azonban a kínálatban megjelenik a 420-as és 520-as széria is. Kapható 2007-től.

JT lánc árlista 2019 (MS Excel formátum)


JT japán lánckerekek

A JT lánckerekek üzletünkben raktárról azonnal megrendelhetõek telefonon 34/312-047, e-mailben valamint weboldalunkon keresztül is. A megrendeléseket a GLS utánvétellel 2 munkanapon belül szállítjuk.